Pingisturnering

En hederlig pingisturnering, antingen på små eller stora bord.

iconpeople
8-120
PERS
icontime
2-4 Tim.
icon-skill-4

fysiskt

icon-skill-5

TÄVLING

icon-skill-1

klurigt

Välj mellan en Mini-pingisturnering på plats hos er som kund, eller en turnering i en riktig pingishall med erfaren pingistränare. 

Pingis är något som de flesta kan relatera till, kanske från skolan, ungdomsgården, ja ni kanske till och med har ett bord på arbetsplatsen? Så det är dags att kora mästaren, se vem som är kontorets Mikael Appelgren, smashar lika hårt som Jörgen Person och vem skruvar den som Jan-Ove Waldner.

Vi tillhandahåller all utrustning som krävs, racketar, bollar, priser samt tilltugg så ni kan ladda inför matcherna. Vår instruktör har många års erfarenhet och är utbildad bordtennistränare av Svenska Bordtennisförbundet. Om ni tror att spelnivån är väldigt ojämn lägger vi till ett handikappsystem så alla har chans att vinna.

Vi erbjuder följande två varianter:

Minipingisturnering

Vi tar med oss ett gäng minibord ut till ert kontor eller konferensanläggning och arrangerar turneringen på plats hos er. En lite mer avslappnad variant som inte kräver lika mycket. Borden är 150 cm x 75 cm stora, ca 65% av ett fullstort pingisbord.

Riktig Pingisturnering

Ni får komma till en dedikerad pingishall med 12 riktiga pingisbord och så kör vi en rejäl turnering enligt konstens alla regler. Ingen kan i efterhand skylla på materialet, ljuset eller att det var för lite plats bakom bordet. I hallen finns omklädningsrum och duschar. 

Tillägg

Teknikkurs
Om ni vill vässa spelet och tekniken inför turneringen kan vår utbildade pingistränare hålla i en kurs för er. Antingen en veckan innan turneringen eller så kör ni kursen i samband med turneringen.

Middag
Vill ni avsluta turneringen med en middag så kan vi hjälpa er med det. 

Pingisturnering

Pingisturnering

Från 345 kr per person
  • Vem skruvar bäst?
  • Minst 8 personer
  • Startavgift från 1500kr

Praktisk info

Om ni väljer minipingisvarianten behöver det finnas plats för att ställa upp alla bord, antalet bord beror på hur många personer ni är. Hör av er så kan vi diskutera fram en lösning.

Bokningsförfrågan