Smugglarna

flag-both
Interaktiv digital aktivitet med bluff

En digital aktivitet med fokus på bluff och rackarspel via Zoom/Teams. 

iconpeople
8-50
PERS
icontime
60 min
icon-skill-0

fysiskt

iconskill3

Samarbete

icon-skill-5

Interaktion

Det här en digital aktivitet som utförs via datorn med hjälp av videokonferensverktygen Teams eller Zoom. Vi sänder live från vår studio och ni tävlar mot varandra i en tävling där bluff och rackarspel står på agendan.

Varje lag består av 2-5 personer och representerar ett fiktivt land. Varje land ska försöka smuggla ut varor från de andra länderna, men det gäller att göra det obemärkt. Att gå igenom tullen är det knivigaste momentet, här ska ni berätta vad ni har med er, och tullen (motståndarlaget) får ställa frågor. Är det rent mjöl i påsen ni har, eller är det något annat?

En väldigt interaktiv aktivitet där det gäller att vara snabbtänkt och veta när man ska försöka luras och när det är bäst att tala sanning. Ni som deltagare får prata väldigt mycket med varandra, medan våra lekledare ser till att allt flyter på enligt reglerna. 

Vi använder oss av grupprumsfunktionen i Teams/Zoom för att ni ska kunna prata ostört i lagen. Våra lekledare sköter allting så ni behöver bara luta er tillbaka och hänga med. All information kommer finnas på skärmen i bild och text samtidigt som vi berättar och deltagarna behöver inte installera någon extra programvara. Vi använder oss bara av funktionalitet som redan finns tillgänglig i Teams/Zoom, allt för att göra det så lätt som möjligt för er att vara med.

chain-link-690503_1280

Covid-19

Det här är en passande aktivitet i dessa tider då den är helt digital.

Smugglarna

245 kr per person
  • Bluff och rackarspel
  • Minst 8 personer
  • Startavgift 500kr

Praktisk info

Ni ansluter till sändningen med hjälp av Zoom eller Teams.

Vi kan anpassa tidsåtgången efter era önskemål.

Bokningsförfrågan