Fjäder i Hatten

Klurig tävling för stora grupper.

iconpeople
25-200
PERS
icontime
90 min
icon-skill-1

fysiskt

iconskill3

SAMARBETE

icon-skill-4

klurigt

Indelade i små lag om 3-5 personer tävlar ni om vem som kan samla flest fjädrar i hatten. Varje lag startar med en hatt med 10 fjädrar och en karta över området där ett antal kontroller är utmarkerade. På varje kontroll står även en kategori angiven, tex teknik, historiska uppfinningar eller bollkänsla.

Lagen får gå till kontrollerna i vilken ordning de vill och får även besöka en kontroll flera gånger. När två lag möts på en kontroll så uppstår en duell. Lagen får svara på en fråga eller göra en utmaning inom kontrollens kategori. Det lag som vinner stjäl en fjäder från det andra laget och får sätta i sin hatt. Vinnande laget står kvar på kontrollen som regerande mästare i den kategorin medan det förlorande laget får söka sig vidare till en ny kontroll. I slutet vinner det lag som har flest fjädrar i sin hatt.

fja-grupp

Fjäder i Hatten

245 kr per person
  • Stjäl varandras fjädrar
  • Minst 25 personer
  • Startavgift från 1000kr

Praktisk info

Avståndet mellan kontrollerna kan vi anpassa efter hur långt ni vill att deltagarna ska gå. Antalet kontroller anpassar vi efter antal deltagare så att det blir lagom många lag vid varje kontroll hela tiden.

Vissa av stationerna kommer vara bemannade av våra instruktörer, vissa sköter deltagarna själva. 

Bokningsförfrågan