Kodknäckarna

Gå i kodknäckarnas fotspår och försök dechiffrera motståndarnas koder och chiffer samtidigt som ni försöker skicka hemlig information till era allierade.

iconpeople
8-20
icontime
120 min
icon-skill-1

fysiskt

icon-skill-4

Samarbete

icon-skill-5

klurigt

I Kodknäckarna delas ni in i två lag som består av två grupper. Varje grupp ska försöka skicka information till den andra gruppen i laget, utan att motståndarna lyckas dechiffrera den. All information som skickas till det egna laget går via motståndarna, på samma sätt går motståndarnas information via er. Det gäller således att skapa ett chiffer som era allierade kan förstå men era motståndare inte kan knäcka. Ena laghalvan agerar “front” och har framför sig en karta över ett fiktivt slagfält där de kan flytta runt trupper. Den andra halvan agerar “bas” och har tillgång till mycket information men inte direkt tillgång till kartan och nuvarande situation. Sen gäller det att tillsammans genomföra sina uppdrag bättre än fienden.

Covid-19

Det här är en passande aktivitet i dessa tider då den inte innefattar någon kroppskontakt. Vi ser till att det finns handsprit på plats.

Kodknäckarna

345 kr per person
  • Skapa koder och knäck motståndarnas
  • Minst 8 personer
  • Startavgift från 1000kr

Praktisk info

För att de olika grupperna inte ska höra varandra rekommenderas vi att det finns tillgång till tre små rum. Alternativt fungerar ett större rum eller en yta utomhus om man ser till att det finns ordentligt med utrymme mellan lagen.

Bokningsförfrågan