Privata bokningar

Vi har flertalet aktiviteter som passar för en möhippa, svensexa eller annat firande. 

Den populäraste aktiviteten bland svensexor och möhippor är Skattjakten – en fartfylld lagtävling där ni med hjälp av kartor och ledtrådar letar efter skattkistor med guldmynt i centrala Uppsala. Allt under uppsikt av en korrupt fångvaktare som har er fängslade i fotbojor, kanske går det muta sig fri?

Även Midnattsspelen passar er som vill ha en fartfylld lagtävling. Spelen sker i mörkret med enbart facklor som ljuskälla, ni möts i flera olika grenar och gör upp om spelens segrare.

Vill ni ta det lite lugnare och gillar att klura och tänka så är Kodknäckarna ett bra val, här gäller det att skicka chiffrerad information till sina lagkamrater utan att motståndarna lyckas snappa upp den hemliga informationen.

Om ni gillar mysterier och radioaktivitet är Strålningmysteriet rätt aktivitet, ett sprakande äventyr där det gäller att tänka på var man går. Kan liknas vid ett escape room fast utomhus.

Just nu har vi 20% rabatt för alla möhippor och svensexor, gäller för privatpersoner som lägger sin bokning senast 31 april 2020. Ange kod MÖSEXA20 vid bokning.

Lägg en bokningsförfrågan direkt på varje aktivitetssida. Har ni frågor eller vill ha hjälp med att skräddarsy en aktivitet för er möhippa eller svensexa; kontakta oss på boka@ettevent.se eller 070 29 49 775.