Leksaksfabriken

Testa samarbetsförmågan genom att driva en leksaksfabrik, se bara upp så inte värsta konkurrenten tjänar mer pengar än er!

iconpeople
8-50
PERS
icontime
120 min
icon-skill-1

fysiskt

icon-skill-5

Samarbete

icon-skill-2

klurigt

I Leksaksfabriken delas ni upp i flera lag som ska driva varsin fabrik. Det finns mycket som måste göras för att produktionen ska flyta och kunderna ska bli nöjda. Viktigast av allt är dock att ni samarbetar så att ni kan hantera leksaksbeställningarna som rullar in. Till er hjälp har ni ritningar, kartong, trä, papper och verktyg för att bygga leksakerna. För varje godkänd order får ni pengar som ni kan spendera på nya resurser, kanske en extra sax eller mer blå kartong? Vilket lag har bäst samarbete och lyckas bygga flest godkända leksaker?

Leksaksfabriken

345 kr per person
  • Öva upp samarbetsförmågan under stress
  • Minst 8 personer
  • Startavgift från 1000kr

Praktisk info

För att genomföra Leksaksfabriken behövs en ganska stor yta. Varje lag kommer vilja strukturera upp arbetet och behöver således ett flertal bord. Vi rekommenderar bord och stolar så att alla har en sittplats, lagen ska vara nära varandra men ändå åtskilda. Alla lagen får leksaksbeställningar från samma fysiska maskin som förslagsvis placeras mellan lagen. 

Passar utmärkt för utveckling av LEAN.

Bokningsförfrågan