Teambuilding, kick-off ELLER konferens

Våra olika aktiviteter passar både för konferens, kickoff och teambuilding. Vi designar och utvecklar alla våra event från grunden för att ni ska få en så unik upplevelse som möjligt. Känner ni inte att ni hittar vad ni söker så hör av er, vi kan skräddarsy en aktivitet utefter era önskemål.

Vill ni ha en kul och fartfylld utomhusaktivitet rekommenderar vi antingen Skattjakten, Midnattsspelen eller Strålningmysteriet. I Skattjakten ni delas in i lag och letar efter skatter i centrala Uppsala. Tycker ni om mörker och facklor samt kan tänka er en eftermiddag-kvällsaktivitet borde ni välja Midnattsspelen. Gillar ni mysterier och radioaktivitet ska ni köra Strålningsmysteriet som är ett sprakande äventyr utöver det vanliga.

En prestigefylld olympiad inomhus på kontoret? Då är Kontorsolympiaden det bästa valet för er.

Är ni ute efter att öva på kommunikationen och samarbetet inom teamet? Då ska ni välja LEKSAKSFABRIKEN, här får ni testa på att driva en leksaksfabrik med allt vad det innebär. Passar exempelvis bra för er som har LEAN på arbetsplatsen.

Vill ni testa en klurigare aktivitet samtidigt som ni får lära er hur lätt det är att missförstå information i skriftlig form? Då är KODKNÄCKARNA något för er, här gäller det att skicka information mellan olika grupper inom laget utan att motståndarna förstår vad ni skickar.

Lägg en bokningsförfrågan direkt på varje eventsida. Har ni frågor eller vill ha hjälp med att skräddarsy en aktivitet för en konferens, kickoff eller teambuilding; kontakta oss på boka@ettevent.se eller 070 29 49 775.