Resenärerna

flag-both
Klurig frågesport med resetema

En klurigt resefrågespel där det gäller att lista ut vart vi är på väg.

iconpeople
6-90
PERS
icontime
90 min
icon-skill-0

fysiskt

iconskill3

Samarbete

icon-skill-5

klurigt

Det här är vår variant av det kända resefrågequiz som sänds på TV. Ni delas in i lag om 3-6 personer och hänger med oss på några resor i världen där det gäller att gissa rätt destination. Kluriga ledtrådar, tungvrickare och anknytande följdfrågor till resmålen är vad som väntar. Mellan resorna tävlar ni även i avståndsgissning, flaggor, länder och andra utmaningar.

Det är väldigt likt “På spåret” men vissa små skillnader.  Vi läser upp ledtrådar på 10, 8, 6, 4, 2 och 1 poäng och på varje poängnivå får lagen ca 60 sekunder på sig att prata ostört i sitt lag och bestämma om de ska svara. Skillnaden är här att flera lag kan svara på samma poängnivå. Sen fortsätter resan till alla lagen svarat. Väl framme på destinationen kommer det följdfrågor. Totalt hinner vi med ca 3-5 resor på en timme. Mellan varje resa kör vi några andra tävlingar där lagen kan samla poäng genom att integrera med varandra. Poängställning och ledtrådarna visas hela tiden på en skärm/projektor så att alla ser.

Om ni är fler än 50 personer rekommenderar vi ett turneringsupplägg. Då kör vi flera deltävlingar där 1-2 lag går vidare från varje deltävling för att sen mötas i en final. I finalen så är det såklart nya resmål och andra utmaningar/frågor. Hör av er så berättar vi gärna mer och hjälper er att skräddarsy ett upplägg som passar er bäst. 

Självklart går det bra att köra turneringsupplägget även om ni är färre än 50 personer.

railroad-163518_1280

Resenärerna

295 kr per person
  • "På spåret"
  • Minst 6 personer
  • Startavgift 1000kr

Praktisk info

Det är bra om det finns en projektor/skärm i rummet, men det går bra även utan. Varje lag behöver kunna sitta/stå lite enskilt, brukar räcka att sprida ut sig i rummet. 

Vi kan anpassa tidsåtgången efter era önskemål.

Det går att köra på engelska också / Possible to play in English.

Bokningsförfrågan