Skattjakten

Sök efter gömda skatter och muta fångvaktaren, vilket lag hittar flest guldmynt och lyckas undgå fångenskap?

iconpeople
6-50
icontime
120 min
iconskill3

fysiskt

icon-skill-2

Samarbete

icon-skill-4

klurigt

Fastlåsta i en fängelsehåla verkar allt utom räddning, ni har testat alla tänkbara sätt att komma loss. Plötsligt erbjuder fångvaktaren er en väg ut, han släpper ut er i ett område som ryktas vara fullt med gömda skatter. Han säger att den grupp som lyckas hitta flest guldmynt får gå fria. Ni sitter fortfarande fast i fotbojorna, men det kanske ni kan lösa..

Skattjakten utspelar sig i Uppsalas centrala delar och är en spännande jakt efter åtråvärda mynt. Ni delas in i lag och till en början sitter ni ihop med varandra, så först måste ni ta er loss från era fotfängsel. Sen gäller det att försöka hitta så många skatter som möjligt. Skatterna är utspridda i centrala delarna av Uppsala och kräver olika tillvägagångssätt för att hittas. Vissa har bildledtrådar, andra är siffergåtor och ibland kan en och annan skattkarta hittas som behöver följas. Vem vet, kanske råkar du hitta en skatt av ren slump med hjälp av ditt bästa skattletar-öga?

Skattjakten

345 kr per person
  • Leta skattkistor och muta er fria
  • Minst personer
  • Startavgift från 2000kr

Praktisk info

Då Skattjakten utspelar sig utomhus är det kläder efter väder som gäller. Bra skor är att rekommendera eftersom det blir en del promenerande. Vill ni inte vara fastlåsta går det bra att hoppa över det momentet och börja leta skatter direkt, säg då till i förväg. Skulle ni vilja utföra eventet på en annan plats än centrala Uppsala går det eventuellt att ordna, hör då av er i så fall.

Bokningsförfrågan