Mingelaktivitet

En perfekt icebreaker för kvällen.

iconpeople
8-100
PERS
icontime
1-3 Tim.
icon-skill-1

fysiskt

icon-skill-4

INTERAKTION

iconskill3

klurigt

Året är 1921 och du är bjuden till bubbel och mingel hos det rika paret Ströhagen för att hjälpa till att samla in pengar till ett välgörande ändamål. Gästerna på plats kommer från olika samhällsklasser med olika bakgrunder. Du vet vem du är och vad din agenda för kvällen är, men vilka är alla andra och vad har de i kikaren?

[Vi anpassar rollerna och uppdragen efter hur många deltagare ni är.]

Det här är en “interaktiv mingelvariant av middag med mordgåta”. Alla personer har olika roller med olika uppdrag under minglet. Många av rollerna är väldigt interaktiva och kräver att man gör mer än att bara prata med samma person hela tiden. Temat för interaktionerna under kvällen är pengar, kärlek och illegala affärer. 

Det här är en perfekt icebreaker att starta en trevlig kväll med. Vi vill inte avslöja fler detaljer här så vi inte förstör upplevelsen för er, men hör av er så berättar vi mer! 

Mingelaktivitet

Covid-19

Det här är en passande aktivitet i dessa tider då det inte krävs någon kroppskontakt. Vi ser till att det finns handsprit på plats.

Mingelaktivitet

345 kr per person
  • En perfekt icebreaker
  • Minst 8 personer
  • Startavgift från 1000kr

Det går även att köra den här aktiviteten vid en middag. Fast då rekommenderar vi att börja med ett kort mingel innan middagen och sen även ha en kort paus under sittningen och låta deltagarna mingla igen. Många av rollerna är designade utefter att man går omkring och minglar med andra deltagare.

Praktisk info

Aktiviteten kan utföras både inomhus och utomhus.

Vi handplockar roller till ert gäng utefter era önskemål. Rollbeskrivningarna skickar ni antingen ut cirka en vecka innan eller så delar vi ut på de plats. De flesta består bara av några rader text så båda alternativen går bra.

Våra instruktörer är på plats och leder tillställningen men är också med som karaktärer i rollspelet om ni vill. 

Bokningsförfrågan