Resenärerna

flag-both
Digital frågesport med resetema

En digital variant av känd resefrågesport från TV som vi sänder live från vår studio via Zoom/Teams. 

iconpeople
6-90
PERS
icontime
75 min
icon-skill-0

fysiskt

iconskill3

Samarbete

icon-skill-5

klurigt

Det här är vår digitala variant av känt resequiz från TV som utförs via datorn med hjälp av videokonferensverktyget Zoom eller Teams. Vi sänder live från vår studio och ni följer med på resorna i lag om 2-6 personer(alla kan sitta remote). Kluriga ledtrådar, tungvrickare och anknytande följdfrågor till resmålen är vad som väntar. Självklart får ni prata och interagera med de andra lagen under tiden.

Det är väldigt likt “På spåret” men vissa små skillnader.  Vi läser upp ledtrådar på 10, 8, 6, 4, 2 och 1 poäng och på varje poängnivå får lagen ca 60 sekunder på sig att prata ostört i sitt lag och bestämma om de ska svara. Skillnaden är här att flera lag kan svara på samma poängnivå. Sen fortsätter resan till alla lagen svarat. Väl framme på destinationen kommer det följdfrågor. Totalt hinner vi med ca 3 resor på en timme. Mellan varje resa kör vi några andra tävlingar där lagen kan samla poäng genom att integrera med varandra. Poängställning och ledtrådarna visas hela tiden på skärmen så att alla ser.

Om ni är fler än 50 personer rekommenderar vi ett turneringsupplägg. Då kör vi flera deltävlingar där 1-2 lag går vidare från varje deltävling för att sen mötas i en final. Deltävlingarna kan köras på samma dag eller utspritt på flera olika dagar. I finalen så är det såklart nya resmål och andra utmaningar/frågor. Hör av er så berättar vi gärna mer och hjälper er att skräddarsy ett upplägg som passar er bäst. 

Självklart går det bra att köra turneringsupplägget även om ni är färre än 50 personer.

Covid-19

Det här är en passande aktivitet i dessa tider då den är helt digital.

railroad-163518_1280

Resenärerna (digital)

245 kr per person
  • "På spåret"
  • Minst 6 personer
  • Startavgift 500kr

Praktisk info

Ni ansluter till sändningen med hjälp av Zoom eller Teams.

Vi kan anpassa tidsåtgången efter era önskemål.

Det går att köra på engelska också / Possible to play in English.

Bokningsförfrågan